+3853896470 info@joffitours.com

Rafting na Soči

Rafting je pravo doživetje na brzicah reke Soče za posameznika in celotno skupino. V gumenjaku se skupaj z vodnikom spusti 4-8 oseb. Spust z raftom je primeren za vsakogar, učenje veslanja je zelo enostavno in hitro, zato predhodno znanje ni potrebno.

V sodelovanju z našimi rafting ponudniki vam ponujamo naslednje rafting programe:

  • ŽIV ŽAV namenjen najmlajšim in osnovnošolski mladini, kjer se prav vsi zabavajo in uživajo v vožnji od Kobarida do Kamnega (ob visokem vodostaju vode do Tolmina).
  • BOKA je rekreativen 10 kilometrski spust z raftom, od slapa Boka do kampa na Trnovem ob Soči, ki vam nudi obilo zabave, aktivnega veslanja po brzicah divje Soče in uživanja v naravi. Ta program je primeren prav za vsakogar.
  • SPUST PO MERI – si želite preveslatidrug odsek reke? Stopite v Stik z nami in pomagali vam bomo z nasveti glede spusta.

Pred pričetkom aktivnosti vam vodnik v agenciji razdeli vso potrebno opremo za varen spust (čelada, neopren obleka, anorak, neopren copati, rešilni jopič).

S seboj prinesite KOPALKE, BRISAČO in DOBRO VOLJO

Pred prvimi zavesljaji po reki Soči, vam bo izkušen vodnik razložil in demonstriral tehniko veslanja, ter podal vse potrebne napotke za varen spust.

Rezervirajte sedaj