+3853896470 info@joffitours.com

Apartmaji JOJO Bovec ***

Apartmaji Jojo Bovec, le 100m iz centra Bovca, a kljub temu na zeleni lokaciji z odličnimi razgledi. Apartmaja nudita namestitev za največ 12 oseb in sta primerna izbira za družine ter manjše skupine.

Apartma SONČEK Bovec **

Apartma Sonček se nahaja v naselju Kaninska vas v Bovcu. Studio apartma nudi namestitev dvem ali trem osebam.

Apartmajska hiša ROMBON ***

Prijateljske družbe, družine, ki se rade družijo, ljudje, ki imajo radi vse pri roki, a hkrati uživajo v lastni zasebnosti, lahko v samem centru Bovca izberetjo bivanje v novi apartmajski hiši z lastnimi parkirišči. Zaradi centralne lokacije apartmajske hiše lahko na počitnicah uživate v vseh lepotah in doživetjih Bovca peš ali na kolesu – brez avtomobila! V bližini apartmajske hiše so restavracije, gostilne in trgovine.

Apartmaji KANINSKA VAS **

Apartmajsko naselje Kaninska vas ima odlično sončno lego nad centrom Bovca. Vsak od skoraj 400 apartmajev je prijetno počitniško domovanje – z netipsko opremo, s televizijo, z električnim ogrevanjem. Vsak apartma zagotavlja občutek prave zasebnosti. V naselju so urejena parkirišča, za vse želje pa poskrbijo na recepciji. V bogati ponudbi so prave izbire za posameznika, za par, za družino ali večjo družbo.