+3853896470 info@joffitours.com

Izleti

Organiziramo izlete v najlepše kotičke doline Soče, Julijskih alp in Krasa. Spodaj je naštetih le nekaj najbolj zanimivih destinacij, seveda pa si lahko sami začrtate izlet, mi pa vam bomo pri tem pomagali.

Trenta

 Dolina Trenta v celoti leži v Triglavskem narodnem parku, zato je tam mogoče videti neokrnjeno naravno in kulturno dediščino. Obiščete lahko izvir Soče, spomenik dr. Julijusu Kugyju, Alpski botanični vrt Julijana, na poti pa si lahko ogledamo tudi veličastna Velika korita Soče.

Mangrtska cesta

Mangrt

Najvišja cesta v Sloveniji nas bo popeljala na Mangrtsko sedlo na višini 2000 metrov. Od tam se nam odpirajo čudoviti razgledi na Mangrtski jezeri, prepadne stene Ponc, vrhove vzhodnih in zahodnih Julijskih alp ter daleč v Karnijske alpe. V planinski koči si lahko privoščite pijačo ali kosilo, na poti pa se lahko ustavimo še na planini, kjer lahko pokusite in kupite znameniti ovčji sir.

Postojnska jama

Postojnska jama

Postojnska jama je najstarejša turistična kraška jama.Z vlakcem se zapeljite skoznjo in si ogledjte čudovite kapnike ter prav posebno jamsko bitje – človeško ribico

Škocjanske jame

Udeležite se 3 kilometre dolgega vodenega ogleda Škocjanskih jam, ki vam bo razkril čudoviti podzemni Kraški svet.

Lipica

Lipica

Lipica je zibelka vseh lipicanskih konj na svetu. Ustanovljena je bila leta 1580 in je eden najlepših kulturno-zgodovinskih spomenikov Slovenije. Leži v slikovitem kraškem okolju, pod sinjim mediteranskim nebom in v senci stoletnih lip in hrastov.

Postojnska jama

Julijske Alpe

Izlet po dolini Soče mimo slapa Boka, do železniške postaje na Mostu na Soči. Vožnja z avtovlakom do Bohinjske Bistrice, postanek pri Bohinjskem jezeru ali slapu Savici. Nadaljevanje do Bleda, kjer sledi daljši postanek za ogled otoka,Gradu ali kosilo. Nadaljevanje do Kranjske Gore in preko prelaza Vršič povratek v Bovec.

Kobarid

Kobarid, ki je od Bovca oddaljen slabih 20 kilometrov, je bil ena ključnih točk v 1. svetovni vojni – prav po njem je namreč poimenovan znameniti preboj Soške fronte – čudež pri Kobaridu. Ogledate si lahko svetovno priznani Kobariški muzej, italijansko kostnico, čudoviti slap Kozjak ali atraktivni Napoleonov most čez Sočo.

Goriška Brda

Dobrovo / Goriška brda

Po dolini Soče se bomo zapeljali do te vinorodne pokrajine, kjer lahko obiščete katero od vinskih kleti in pokusite domače vino in hrano. Na Gonjačah se lahko povzpnete na razgledni stol

Postojnska jama

Ljubljana

V Ljubljani si morate ogledati Plečnikovo tržnico, Tromostovje s Prešernovim trgom, ulice stare Ljubljane, na Ljubljanski grad pa se lahko povzpnete peš ali z vzpenjačo.

Rezervacije in informacije

Tel: +05 389 64 70
GSM: 041 88 09 06
info@joffitours.com