+3853896470 info@joffitours.com

Apartmaji Jojo Bovec

Apartmaji Jojo Bovec, le 100m iz centra Bovca, a kljub temu na zeleni lokaciji z odličnimi razgledi. Apartmaja nudita namestitev za največ 12 oseb in sta primerna izbira za družine ter manjše skupine.

Rezerviraj zdaj

Apartmaji Jojo Bovec – idealno udobje za prijeten oddih.

Eden apartma Jojo nudi udobno namestitev za 4 – 6 oseb, po želji lahko tudi manj. Ker sta v naši ponudbi dva podobna apartmaja so možne namestitve tudi za dve družini ali skupino prijateljev, ki bi dopust radi preživeli skupaj. Velika dnevna soba v vsakem apartmaju vam omogoča prijetne trenutke bivanja v družbi ali z družino. Kvartopirski večer, napetost igre monopolija ali pa le prijeten trenutek ob branju knijge vam tu sigurno ne uidejo. V njej boste našli tudi televizor s kabelskim priključkom. Na željo vam priključimo tudi telefon. Sedežne garniture se lahko raztegnejo v udobna ležišča – še posebej vabljivo za otroke. Kuhinja z razgledom vam omogoča pripravo obrokov – v kuhinji najdete štedilnik, pečico, hladilnik in zamrzovalno skrinjo – skratka vse kar potrebujete. Prepričani pa smo, da vam bo zajtrk ali jutranja kavica v kuhinji s pogledom na bovške vrhove ostala v lepem spominu. V kolikor si ne želite sami pripravljati obrokov, vam lahko v bližnjem hotelu uredimo zajtrk, pol- ali polni penzion. V mansardi sta urejeni dve spalnici kjer sta dve zakonski postelji.

Naše apartmaje najdete v Bovcu, le dobrih 80 m stran iz centra mesta. A naj vam ta podatek ne skazi slike – apartmaji so na lokaciji, ki je obdana z zelenim območjem in čudovitimi razgledi. Najlažji dostop je iz bovške obvoznice, kjer ob letališču zavijete v Bovec. Po dvestotih metrih boste na desni opazili naše apartmaje. V kolikor prihate iz centra Bovca je najbolje da sledite cesti, ki pelje proti letališču ( v smeri Hotela Kanin ), kmalu boste na levi opazili našo hišo.

Koledar razpoložljivosti

Apartmaji JOJO Bovec – izhodišče za vaša doživetja

Seveda pa si naši gostje želijo doživetij. In Bovško vam lahko ponudi prav to. Ljubitelji narave boste tukaj prišli na svoj račun. Športi in aktivnosti na smaragdni lepotici Soči, planinarjenje, gorništvo, alpinizem, izleti, kolesarjenje in sprehodi so le ene izmed vseh priložnosti. Če vse skupaj združite z naravo in zgodovino bovškega smo prepričani, da vam pri nas ne bo dolgčas. Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri izletov in aktivnosti. Po dogovoru vam lahko ponudbi tudi izlete za celotno družino oz. skupino. Z našim kombijem (8 potnikov) vas lahko popeljemo po bližnji in daljni okolici ter tako razkrijemo še tako skrite kotičke naše pokrajine. Zapeljemo vas lahko tudi dalje, k sosedom – opojna goriška Brda, Idrijski muzej ter Blejsko jezero niso tako daleč.

Oddaljenost od smučišča Kanin 1 km
Oddaljenost od trgovine 100 m
Oddaljenost od Avtobusne postaje 400 m
Oddaljenost od reke Soče 3 km
Oddaljenost od lokalnega letališča 300 m
Največje število oseb 2 x 6

Apartmaji Jojo Bovec

Aktivnosti v bližini